Zendelingen login
Menu

Nederland

Nederland is een land dat deel uitmaakt van het Koninkrijk der Nederlanden.[8] Het wordt in het westen en noorden begrensd door de Noordzee, langs de oostgrens door Duitsland en in het zuiden door België.

Nederland heeft een inwonertal van 16.805.037 (2013)[9] en met een oppervlakte van 37.354 km² een hoge bevolkingsdichtheid van 449,9/km² (2013). Ruim 18% van het oppervlak bestaat uit water en een groot deel van het land en de bevolking bevindt zich onder zeeniveau. Het land wordt beschermd tegen het water door middel van een systeem van dijken en waterwerken. Door landwinning zijn polders gecreëerd. Bestuurlijk is het land verdeeld in twaalf provincies.

Zendelingen

  • Johan Knol
    Hallo, wij zijn Johan & Iohana en wij zijn onderdeel van Jeugd met een Opdracht (Engels: Youth with a Mission) in het noorden van Italië. Wij hebben een passie voor de zending, discipelschap en culturen. Als internationaal echtpaar uit Nederland en Brazilië organiseren wij in YWAM Trentino Discipelschap Trainings Scholen (DTS) waarmee wij mensen willen helpen in hun relatie met God en de roeping die God heeft voor hun leven. We doen dit vanuit onze visie: ‘loving God, discipling people, impacting nations’.
 
Adopteer een zendeling
 
Hoe word ik een VPE Zendeling?
 
Hoe vormen we een thuisfront?
   VPE Facebook pagina   VPE rss pagina
© 2017 VPE Zending | Giften zijn welkom op: NL53 INGB 0000 1859 85 t.n.v. VPE Zending | Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap