Zendelingen login
Menu

Remco Lammers

Thuisfront

Zendingsveld

Meer over Mozambique

Uitdagingen

Delen van Mozambique, Malawi en Zimbabwe zijn verwoest door de tropische cycloon Idai. Honderdduizenden mensen zijn getroffen. Wij zitten op een dagreis van het rampgebied en we hebben een team ter plekke voor de hulpverlening. Zij bieden momenteel onderdak aan 200 mensen en met een vliegtuig hebben ze 500 duizend maaltijden verstrekt. We verwachten ons vliegtuig de komende weken veel te gebruiken omdat veel wegen en bruggen zwaar beschadigd zijn geraakt waardoor wegverkeer bijna onmogelijk is. 

De cycloon heeft 1,5 miljoen mensen geraakt in Mozambique en Malawi. Nog altijd zijn tienduizenden mensen op drift en de president van Mozambique verwacht dat het dodental zal stijgen tot duizend. 

Ons team heeft een unieke plek om hulp te verlenen bij de grootste nood: voedsel, schoon drinkwater en onderdak. Ook willen we op de lange termijn bijdragen aan de herbouw van wegen en huizen. Wij houden onze ogen gericht op Jezus in deze moeilijke tijden. 

Bid alsjeblieft voor: 

- De slachtoffers van cycloon Idai 

- Voor de veiligheid van ons team 

- Wat je zou kunnen doen voor deze crisis 

 

Financiële steun is welkom via VPE Zending NL53 INGB 0000 1859 85 onder vermelding van ‘Cycloon Mozambique’.

 

 

‚Äč

 
Hoe word ik een VPE Zendeling?
 
Hoe vormen we een thuisfront?
 
Adopteer een zendeling
   VPE Facebook pagina   VPE rss pagina
© 2017 VPE Zending | Giften zijn welkom op: NL53 INGB 0000 1859 85 t.n.v. VPE Zending | Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap