Ramon en Lianne Bakker

Ramon en Lianne gaan naar Zuid-Afrika om daar het zendingsproject van Theo en Jinke te ondersteunen. Het is de visie van Ramon en Lianne om zo zendelingen te ondersteunen en te helpen het werk krachtiger en effectiever te maken.

Actueel

Voor de komende 2 jaar zullen Ramon en Lianne gaan werken bij Theo en Jinke de Jong (ook VPE zendelingen, zie link). Hier zullen zij het jongerenwerk van Light House in Karatara gaan coördineren en verder uitbreiden. In hun tijd in Zuid-Afrika worden Ramon en Lianne verder getraind als zendelingen en doen zij ervaring op in het zendingswerk. Dit ook om daarna verder te gaan met hun droom: verschillende zendelingen ondersteunen en zendingsprojecten uitbouwen, en daarmee een netwerk van zendelingen bouwen dat met elkaar samenwerkt.

Achtergrond

Zowel Ramon als Lianne zijn opgeleid tot Social Worker en hebben hier veel ervaring in. Ramon houdt ervan om de verhalen van mensen te horen en hen te helpen hun doel te vinden; het liefst legt hij dit dan vast op video. Lianne gelooft dat gezinnen en families een van de sleutels zijn tot God Koninkrijk op aarde en zet zich dan ook het liefst in om ouders te helpen hun gezin zo sterk mogelijk te maken.

Gezin

Ramon en Lianne zijn de ouders van 4 kinderen: Jeremiah (7), Ziva (5), Eden (3) en Isaiah (1). Ze noemen hun gezin ook wel 'hun eerste zendingsmissie'.


Doneer

 

Meer info op deze website