Ragne Kivimets

Ragne is sinds 2016 werkzaam als worshipleader. Het is haar missie om muziekteams op te zetten in haar geboorteland Estland, in samenwerking met lokale evangelische gemeenten.

Actueel
Net als overal in de wereld werd ook Estland getroffen door het coronavirus en de maatregelen die werden genomen om de pandemie in te dammen. Ragne: “Het jaar 2020 bracht niet alleen uitdagingen maar ook kansen. We zijn gaan samenwerken met een lokale christelijke tv-zender en hebben daardoor een drie keer zo groot bereik gehad met onze missie. Ook kregen we de kans om aanbiddingsvideo’s op te nemen voor kerken die daarvoor zelf geen mogelijkheden hadden.”

Achtergrond
Ragne is geboren in Estland. Ze studeerde in Zweden en kwam in 2012 naar Nederland voor een driejarige discipelschapstraining. Ze was worshipleader in de gemeente Agapè Amsterdam tot ze een roeping ontving om in Estland worshipteams te coachen. “Estland wordt ook wel de ‘zingende natie’ genoemd. Maar het is ook een van de meest atheïstische landen ter wereld. Kerken missen vaak de kennis en de muzikanten om een muziekbediening op te zetten.”

 

Doneer