Nynke Blom

Nynke is werkzaam als zendeling binnen YWAM (Jeugd met een Opdracht) in Amsterdam. Ze maakt deel uit van het stafteam van de Europese discipelschapstraining.

Actueel
"Goed nieuws! De DTS gaat DOOR!! We zijn ontzettend blij dat de school doorgaat. Ondanks dat er geen studenten bij zijn gekomen is er toch besloten om de school door te laten gaan. Wat ontzettend gaaf is! God heeft ieder van de studenten en de staf op zo een bijzondere manier bij elkaar gebracht. En ondanks dat het er anders uit gaat zien vanwege het kleinere aantal, ben ik vol verwachting voor de komende maanden die we samen gaan hebben als school."

Achtergrond
Nynke heeft zelf begin 2020 een DTS bij Jeugd met een Opdracht in Amsterdam gedaan. “Het waren 10 weken met uitdagingen, confrontaties en het uitstappen in geloof. Maar bovenal een tijd waarin ik mijn relatie met God heb verdiept en dichter naar zijn hart ben gegroeid. Ik heb een heldere visie gekregen op mijn roeping en op Gods wil voor de wereld. Ik geloof dat er een opwekking voor Europa op Gods hart ligt. Het is mijn passie en verlangen om de natiën te zien veranderen door het evangelie doormiddel van innovatie, creativiteit en schoonheid. Met die passie hoop ik niet alleen natiën zien te veranderen maar juist ook individuele levens. Want ik geloof dat een verandering in ons eigen hart zorgt voor een verandering in onze omgeving.”

 

Doneer