Marleen Dees

Marleen zal vanaf medio 2024 gaan werken voor Door of Hope, een organisatie in Johannesburg Zuid-Afrika, die zich inzet voor kinderen die zijn afgestaan of in de steek zijn gelaten

Actueel
In Johannesburg worden met grote regelmaat baby's en jonge kinderen op allerlei verschillende plekken achtergelaten. Door of Hope vangt deze kinderen op, zorgt voor ze en geeft ze een thuis, totdat ze óf terug kunnen naar hun ouders of andere biologische familie, óf terecht kunnen in een adoptiegezin. Daarnaast is Door of Hope bezig met het opzetten van een 'children's village', een christelijke community, waar kinderen die niet geadopteerd kunnen worden, toch de mogelijkheid krijgen om op te groeien in een gezin en in een liefdevolle omgeving. Voor meer informatie over Door of Hope: klik op de link hieronder om naar de website te gaan.

Marleen bereidt momenteel haar missie naar Zuid-Afrika voor en hoopt in juli 2024 te vertrekken.

Achtergrond
Marleen heeft pedagogiek gestudeerd en liep zo'n tien jaar geleden stage bij Door of Hope. Het werk liet haar niet meer los. In de jaren die volgden ging ze meerdere keren terug om voor kortere of langere periodes voor Door of Hope te werken, om uiteindelijk de beslissing te nemen zich definitief in Zuid-Afrika te vestigen. Als kind droomde Marleen er al van om naar het buitenland te gaan en zich te ontfermen over kinderen in nood. Ze ziet het als haar roeping om kinderen die weinig liefde kennen lief te hebben, ze te laten voelen dat ze gezien worden en dat er van ze gehouden wordt, en bovenal om ze kennis te laten maken met de oneindige liefde die God voor ze heeft. 

 

Doneer

 

Website Door of Hope