Joia Storm

Joia Storm werkt met Jeugd met een Opdracht in Noorwegen. Daar vormt zij samen met andere jonge zendelingen het Ministry Team dat zich richt op evangelisatie onder jongeren in Stavanger en omgeving.

Actueel

Joia is onderdeel van het Ministry team dat actief is in de streek Rogaland en de stad Stavanger. De focus van het team van JMEO is om in de lokale kerken en middelbare scholen met jeugd te connecten door met hen op te trekken en met hen in gesprek te gaan. Dit om hen te helpen te ontdekken wie Jezus is en wie Hij wil zijn voor hen, en dan hen te helpen te groeien in hun geloofsleven en hen te motiveren om vol voor Jezus te gaan. Ook zullen ze het DTS team ondersteunen door allerlei activiteiten op te zetten.

Achtergrond

Joia heeft recent de Discipelschaptraining school alsmede de bijbelschool van JMEO gedaan. TIjdens deze studietijd heeft ze enorm gezocht naar wat haar volgende stap na de DTS en bijbelschool zou gaan zijn. God daagde haar uit om een stap uit haar comfortzone te zetten en zich voor een paar jaar in te zetten voor het jeugdwerk in Noorwegen. 

 

Doneer