Aurelio en Sietske da Costa

Aurelio en Sietske wonen op Madeira en richten hun zendingsactiviteiten op West Afrika onder de naam Mission West Africa.

Aurelio en Sietske zetten zich in voor de enige evangelische boekwinkel in Dakar, Senegal. Ze bestellen en subsidiëren Franstalige Bijbels voor deze winkel zodat mensen die goedkoop kunnen verkrijgen. Hier hebben ze de mogelijkheid tot persoonlijke ontmoeting met christenen en met niet-christenen die meer over de Bijbel willen weten. Tevens steunen en bemoedigen ze een aantal voorgangers.

Actueel
Sietske en Aurelio zouden in het voorjaar van 2020 weer naar Senegal gaan, vanuit Madeira, maar door de coronapandemie en de lockdowns was dat uiteindelijk niet mogelijk. Inmiddels is reizen weer mogelijk maar de verhuur van het vakantiehuis op Madeira, waarmee ze hun missie in Senegal bekostigen, levert momenteel te weinig op. Voor Sietske en Aurelio is het daarom de vraag of ze dit jaar nog kunnen terugkeren naar Senegal. Het is in Gods handen – gebed hiervoor is zeer welkom.

Achtergrond
Op het eiland Madeira beheren Aurelio en Sietske een vakantiehuis. Met de opbrengsten uit de verhuur financieren ze hun missie in Senegal.

Meer info

 

Doneer