Mission Insight

Periodiek geven wij door middel van het blad Mission Insight een verslag van het mooie werk dat gedaan is door de zendelingen die wij ondersteunen.

April 2022
Mission Insight magazine uitgebracht in april 2022 met een terugblik op de gebeurtenissen bij onze zendelingen in 2021. Lees in deze Terugblik over zegeningen en gerealiseerde projecten en ontdek tegelijk dat God voorziet in het uitwerken van toekomstplannen. Bekijk hem hier in PDF formaat.

December 2021
In deze Mission Insight uitgave van december 2021 willen we je meenemen in de verhalen over onze zendelingen wereldwijd met diverse getuigenissen waaruit blijkt dat God voorziet. Bekijk hem hier in PDF formaat.

Oktober 2021
Mission Insight magazine uitgebracht in oktober 2021 met diverse getuigenissen en verhalen waaruit blijkt dat gebed onmisbaar is. Bekijk hem hier in PDF formaat!

April 2021
Mission Insight magazine uitgebracht in april 2021 met een terugblik op de gebeurtenissen bij onze zendelingen in 2020. Een jaar van creativiteit, kansen en nieuwe manieren van contact maken en het evangelie delen. Bekijk hem hier in PDF formaat!