Mission Insight

Periodiek geven wij door middel van het blad Mission Insight een verslag van het mooie werk dat gedaan is door de zendelingen die wij ondersteunen.

April 2023
In deze versie van de Mission Insight magazine, uitgebracht in april 2023, bevat een terugblik op de gebeurtenissen bij onze zendelingen in 2022. Lees in deze Terugblik over de mooie werkzaamheden en de vruchten van het zendingswerk. Ook blikt het voor sommige projecten vooruit naar wat er in 2023 staat te gebeuren. Bekijk hem hier in PDF formaat.

December 2022
In het Mission Insight magazine uitgebracht in december 2022 lees je dat het voor de zendelingen, na hun roeping, geen optie meer was om te blijven zitten. Ze stonden op en gingen eropuit. De titel van deze uitgave ‘Jesus commands us to go!’ spreekt van een bijzondere opdracht, niet alleen aan onze zendelingen, maar aan ons allemaal. Uitgaan om het Evangelie (de blijde boodschap) van bekering en herstel te brengen aan alle mensen in deze wereld. Bekijk hem hier in PDF formaat.

Oktober 2022
In het Mission Insight magazine uitgebracht in oktober 2022 lees je de getuigenissen van onze zendelingen over hoe zij ervaren dat ze gesteund worden. Door God bovenal, maar in het bijzonder ook door de achterban in Nederland die hen steunt op allerlei terreinen: gebed, financieel, morele steun, betrokkenheid, enzovoorts. Bekijk hem hier in PDF formaat.

April 2022
Mission Insight magazine uitgebracht in april 2022 met een terugblik op de gebeurtenissen bij onze zendelingen in 2021. Lees in deze Terugblik over zegeningen en gerealiseerde projecten en ontdek tegelijk dat God voorziet in het uitwerken van toekomstplannen. Bekijk hem hier in PDF formaat.

December 2021
In deze Mission Insight uitgave van december 2021 willen we je meenemen in de verhalen over onze zendelingen wereldwijd met diverse getuigenissen waaruit blijkt dat God voorziet. Bekijk hem hier in PDF formaat.

Oktober 2021
Mission Insight magazine uitgebracht in oktober 2021 met diverse getuigenissen en verhalen waaruit blijkt dat gebed onmisbaar is. Bekijk hem hier in PDF formaat!

April 2021
Mission Insight magazine uitgebracht in april 2021 met een terugblik op de gebeurtenissen bij onze zendelingen in 2020. Een jaar van creativiteit, kansen en nieuwe manieren van contact maken en het evangelie delen. Bekijk hem hier in PDF formaat!