Martin en Ada Tims

Martin en Ada Tims zijn sinds 2003 werkzaam in Albanië. Martin verzorgt computerlessen op een internationale christelijke school en onderhoudt het computernetwerk. Samen organiseren zij de zondagschool van hun gemeente.

Actueel
“De uitdaging van 2020 was Covid19. We hebben online lesgegeven, wat in het begin heel erg wennen was, ook omdat je alle dagen thuiszit.

Maar onze school leek wel voorbereid voor online lessen. Een paar jaar geleden waren we begonnen met het investeren in Chromebook, wat nu geweldig te pas kwam, iedere leerling kon een Chromebook thuis gebruiken. Als IT-er kreeg ik extra voorrechten: ik mocht tijdens de Lockdown het huis uit om een Chromebook die het niet meer deed om te ruilen. Wat verschillende keren gebeurde.”

Achtergrond
Martin: “Ten tijde van de Kosovo oorlog in 1999, kwam ik voor het eerst in Albanië. Daar zag ik in een visioen een legpuzzel waarvan het laatste stukje werd gelegd. Hierna ervoer ik dat God tegen mij zei: ‘Nu weet jij ook de plaats waar Ik je hebben wil’. Vanuit Albanië deelde dit visioen met Ada via de telefoon. Haar antwoord was verrassend: “Dit heeft God mij vorig jaar al laten zien.” Zo verhuisde de familie Tims, met hun dochter en twee zoons, in 2000 naar Albanië.

 

Doneer

 

 Klik hier voor de Facebook pagina van Martin en Ada

Meer info op deze website