Zendelingen login
Menu

Nederland

Nederland is een land dat deel uitmaakt van het Koninkrijk der Nederlanden.[8] Het wordt in het westen en noorden begrensd door de Noordzee, langs de oostgrens door Duitsland en in het zuiden door België.

Nederland heeft een inwonertal van 16.805.037 (2013)[9] en met een oppervlakte van 37.354 km² een hoge bevolkingsdichtheid van 449,9/km² (2013). Ruim 18% van het oppervlak bestaat uit water en een groot deel van het land en de bevolking bevindt zich onder zeeniveau. Het land wordt beschermd tegen het water door middel van een systeem van dijken en waterwerken. Door landwinning zijn polders gecreëerd. Bestuurlijk is het land verdeeld in twaalf provincies.

Zendelingen

  • Rogier en Ramona van den Hoed-Bakker
    Ramona is ruim 15 jaar (kerkelijk) jongerenwerker en sinds een twee jaar ook zorgconsulent. Uitgangspunt in haar werk is, helpen bouwen, in beweging zetten en persoonlijk advies op maat. Vanuit haar achtergrond en opleiding bevindt het werk van Ramona zich altijd op het snijvlak van Jeugd, Kerk en Zorg & Welzijn. Rogier is online makerteer bij een touroperator en grafische vormgever. In zijn vrije tijd helpt en ondersteunt hij graag (jong)volwassenen binnen en buiten de kerk. 
 
Hoe vormen we een thuisfront?
 
Hoe word ik een VPE Zendeling?
 
Adopteer een zendeling
   VPE Facebook pagina   VPE rss pagina
© 2017 VPE Zending | Giften zijn welkom op: NL53 INGB 0000 1859 85 t.n.v. VPE Zending | Disclaimer | Sitemap